Helyi közélet

2024.07.25. 08:00

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. megbízható munkaadó címet kapott

Nyolcadik alkalommal ítélte oda a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) a Megbízható Munkaadó elismerő címet. A kitüntetettek között a hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft. is szerepel.

Kovács Erika

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. is elnyerte a Megbízható Munkaadó címet. A bírálók a munkavállalók javadalmazását, a szociális juttatásokat és a karrierlehetőséget is vizsgálták. Fotó forrása: Villeroy & Boch Magyarország Kft.

A Megbízható Munkaadó díjjal olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A Villeroy & Boch Magyarország Kft. gyakorlatáról már többször beszámoltunk. 

Pályázni lehetett

A kitüntető cím elnyerésére pályázni lehetett. A résztvevő cégeknek egy részletes kritériumrendszer alapján kellett ismertetniük gyakorlati megoldásaikat, vállalati irányelveiket, többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség- és munkakörülmények, képzés és továbbképzés, fejlődési és karrierlehetőség témakörben.

37 vállalat lett Megbízható Munkaadó

A szakmai zsűri értékelése alapján idén 37 vállalatnak ítélték meg a Megbízható Munkaadó címet. A kitüntető okleveleket Sávos András, a DUIHK elnöke, Robert Zessner, a budapesti Német Nagykövetség gazdasági attaséja és Vörös Ágnes, a BASF HR vezetője, a zsűri elnöke adták át, amelyet a Villeroy & Boch Magyarország Kft. nevében Pál Judit HR vezető vett át.

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. a családokat is támogatja

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. a város és a térség egyik meghatározó munkáltatójaként kiemelten törekszik arra, hogy a pályázatban is meghatározottaknak megfelelően működjön, és a munkavállalók mellett lehetőség szerint különféle programokkal azok családját és különösen a gyermekeiket is támogassa – áll a cég közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában