A fideszes polgármesterjelölt szerint mások ledrogosozása, migránsozása csak indulatok gerjesztésére jó

2024.05.27. 13:38

Grezsa István nem vesz részt Márki-Zay Péter vitáján

Kovács Erika

Grezsa István leszögezte, elég volt a marakodásból és a gyűlölködésből, szeretnének új lapot nyitni június 9-én.

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere a vasárnap esti videójában megint becsmérelte a politikai ellenfeleit, Grezsa István (Fidesz–KDNP) és Kovács Pál (független) polgármesterjelöltet is. Hogy erre reagált-e az egyperces videójában Grezsa István, nem tudni, annyi bizonyos, hogy kijelentette, nem asszisztál Márki-Zay Péter showműsorához és nem megy el a június 5-i polgármesterjelölti vitára.

Polgármester Úr! Gyűlöletkeltő plakátokkal árasztjátok el a várost. Az nem vita, hogy ledrogosozol, lepedofilezel lemigránsozol másokat, az kizárólag indulatok keltésére és gerjesztésére alkalmas. Persze tudjuk, hogy megy ez, és azt is tudjuk, hogy nem tudsz kibújni a bőrödből, hiszen folyamatosan ezt csinálod hat esztendeje. Ehhez azonban nem szükséges további showműsort szervezni. Nem kívánunk a továbbiakban asszisztálni ehhez a műsorhoz, ezért a június 5-re általad megszervezett közönség előtti polgármesterjelölti vitán nem kívánok részt venni, sem akkor, sem később 

– jelentette ki Grezsa István.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje megjegyezte, elég volt a marakodásból és a gyűlölködésből, szeretnének új lapot nyitni június 9-én. Azt is mondta, a kampány hátralévő részében nem foglalkozik Márki-Zay Péter személyével, akinek pedig jobbulást kívánt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában