Frissítés: Gyalogost gázolt majd belecsapódott a régi DÉMÁSZ székházába - videóval

Valószínűleg pótlóbuszok veszik át a vonalon a villamosok helyét egy időre.

Delmagyar.hu

 Frissítés:  Információink szerint a személyautó, mielőtt az épületbe csapódott elgázolt egy gyalogost, aki súlyosan megsérült. A balesetet szenvedett személyt a mentők kórházba szállították. Vad Róbert a Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a helyszínelés több órát vesz igénybe. Ezalatt az idő alatt az érintett szakaszon nem járnak a villamosok és a tramtrain sem. 

Súlyos baleset történt szerda délelőtt Szegeden, a Kelemen és a Victor Hugo utca kereszteződésében. Egy autó valamilyen okból nekicsapódott a frissen felújított Régi DÉMÁSZ-székház kapujának. 

baleset, szeged, fehér autó
 

A helyszínre mentő érkezett, és szirénázva távozott, a villamosközlekedés pedig jelenleg szünetel a vonalon.

Az SZKT közleménye: 

Baleset történt a Kelemen utcában. Emiatt Szeged vá. - Anna-kút között pótlóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Szeged vá. irányban a Mars tér irányú autóbusz megállóhelyet érintik. A Somogyi utca megállóhelyek mindkét irányban, valamint Széchenyi tér megállóhely Európa Liget/Rókus vá. irányban kimarad. Előreláthatólag 5-10 perces vonali késések várhatóak. Érintett járatok: 2-es villamosvonal, valamint az 1-es jelzésű vasútvillamos (tram-train)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában