Békéssámson határában találták meg egy csanádpalotai férfi holttestét

Egy békéssámsoni gazda a falu határában, a földjén bukkant rá egy holttestre még pénteken reggel. A helyszín közelében volt egy kerékpár is. Azt találgatták a helyiek, vajon ki lehet az illető.

Delmagyar.hu

A békéssámsoniak elmondása szerint a bejelentés után rendőrök érkeztek a helyszínre. Ám a falubelieket az foglalkoztatta, vajon kivel és mi történhetett. Sámsoni lakos nem tűnt el. 

A beol.hu megkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Az alábbi információkat tudtuk meg.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2024. augusztus 16-án 10 óra körül arról, hogy Békéssámson külterületén, földmunkák végzése közben, egy kerékpárt, majd attól nem messze egy holttestet talált. A szemle során a rendőrök megállapították, hogy az elhunyt azonos azzal a férfival, aki június 9-én csanádpalotai otthonából tűnt el. A 60-as éveiben járó férfit a Makó Rendőrkapitányság kereste. Halálával kapcsolatban bűncselekmény, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában