Kedden délelőtt Makón, a Révai utcában egy nagyméretű faág egy épület tetőszerkezetére hasadt

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Kedden délelőtt Makón, a Révai utcában egy nagyméretű faág egy épület tetőszerkezetére hasadt, valamint a forgalmat veszélyeztette.

Az esti órákban Szentesen, a Tóth József utcában egy fa az útra dőlt, veszélyeztetve a közlekedőket. A városok hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentéseket.  

Hódmezővásárhelyen, a Bibó Lajos utca végén kettőezer négyzetméter területen száraz fű, aljnövényzet égett kedden délután. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók kettő vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Az esti órákban Magyarcsanádon, a Szántó Kovács János utca végén háromezer négyzetméter területen lángolt a nádas. A helyszínre kiérkező makói hivatásos tűzoltók végezték el az oltást. 

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő, és ezzel életet mentett Szegeden, egy Veres Ács utcai lakásban szerdán hajnalban. A konyhában egy nyílt égésterű vízmelegítő működött. A szegedi hivatásos tűzoltók és a gázszolgáltató helyszíni vizsgálata alapján a szakemberek megállapították, hogy földgáz szivárgás miatt jelzett a készülék. Az érzékelőnek köszönhetően a lakók nem sérültek meg. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában