Eltűnés miatt keressük Kádár Péter Pált

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 19 éves férfi megtalálásában.

Delmagyar.hu

A Csongrádi Rendőrkapitányság 06020-157/58/2024. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kádár Péter Pál eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2023. december 23-án csanyteleki tartózkodási helyéről külföldre utazott. Hozzátartozóival 2024. március 10-ig tartotta a kapcsolatot, azóta azonban életjelet nem adott magáról, lakóhelyére nem tért vissza. Kádár Péter Pál 165 centiméter magas, vékony, haja szőkére festett, szeme kék. Orr piercinget és több fülbevalót viselt.

Az eltűnt fotóját a linken találja >>>

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában