Szegedi hírek

2024.09.09. 15:30

Győzelemmel mutatkozott be a Sztárboxban a sándorfalvi rapper

Bár csak hat hete volt a felkészülésre, így is megnyerte a Sztárboxban első mérkőzését Szecsei Valter. A sándorfalvi rapper annak ellenére győzte le Danny Blue-t, hogy a mentalista a negyedik menetben akkora ütést vitt be, hogy rá kellett számolni.

Timár Kriszta

Fotó: RTL

Mint arról korábban már beszámoltunk, két szegedi születésű ismert embernek is szoríthatunk idén a Sztárbox című műsorban. A Belmondo frontembere, Czutor Zoltán nehézsúlyban küzd majd a ringben – az ő mérkőzésére még 2 hetet kell várni. Most vasárnap azonban a másik sportember már kötelek közé lépett. Szecsei Valter beugró volt a műsorba: egy hónappal ezelőtt, augusztus elején Pápai Joci visszalépése után kapta meg a lehetőséget, hogy bebizonyítsa, nem csak mikrofonnal a kezében tud kemény lenni. Az ibbigang 28 éves rapperéért Sándorfalva is szorított, családja ugyanis még mindig ott él.

Valter tavaly egyébként már szerepelt a Sztárboxban, csak nem ilyen minőségben: az ibbigang jegyezte ugyanis a műsor főcímdalát. Akkor a ringben még csak rappelt, most azonban már kesztyűvel tért vissza. Ellenfele Danny Blue mentalista volt, akinek jóval több ideje volt a felkészülésre. Mivel Valter az utolsó pillanatban került be a csapatba, csupán 6 hét állt rendelkezésére, hogy eddzen és megtanulja ennek a sportnak az alapjait, míg ellenfele több mint egy éve már aktívan gyakorolt. – Hosszú a karom és jó a ritmusérzékem, szóval tudok meglepetést okozni – beszélt még a meccs előtt esélyeiről.

Rendkívül szoros meccsen nyerte meg első bokszmérkőzését a sándorfalvi rapper. Fotó: RTL
 

Bár Valter még soha nem szerepelt tévéműsorban, ami hatalmasat tud lendíteni a népszerűségen a celebek esetében, így is hallhatóan neki volt több szurkolója a sportcsarnokban. Többek között Bye Alex is neki jött drukkolni. A tévénézők is neki szavaztak nagyobb bizalmat: jóval esélyesebbnek tartották, mint a mentalistát.

A mérkőzés első felében egyértelműen Valter dominált. Az ellenfelénél 16 évvel fiatalabb rapper ütései erősebbek voltak és nagyrészt az történt a ringben, amit ő akart. A harmadik menettől azonban Danny Blue egyre magabiztosabbá vált, egyre kiegyenlítettebb lett a meccs, a negyedik menetben pedig egy jól irányzott ütés után álló rászámolást kapott Valter, aki a végére teljesen elfáradt, de azért hősiesen végigküzdötte a meccset. Danny Blue már a rászámolásnál ünnepelte magát, sőt az utolsó gongszó után is, hiszen biztos volt benne, hogy ő nyerte meg a meccset. Csakhogy a másik három menetet a pontozóbírók Valternak adták, így a Sztárbox valaha volt legszorosabb végeredményével, 37:38-ra Szecsei Valter nyert.

A sándorfalvi rapper a meccs végén azt mondta, 4-5 menetet még szívesen bunyózott volna. Arra a kérdésre, minek köszönheti, hogy nyert, annyit mondott, elsősorban a pontozóbíróknak.

Akárhogy is, Valter tovább menetelhet a középsúly mezőnyében, ahol még két mérkőzés van hátra az első fordulóból. Addig is lesz azonban kiért szorítanunk, szeptember 22-én ugyanis nehézsúlyban érkezik Czutor Zoltán, aki Mészáros András színésszel küzd majd meg a továbbjutásért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!