Helyi bulvár, celeb

2024.08.07. 16:18

Még egy szegedi születésű zenészért szoríthatunk a Sztárboxban

Delmagyar.hu

Mint ahogy arról már beszámoltunk, Czutor Zoltán személyében egy szegedi származású ismert embernek szoríthatunk a Sztárbox újabb évadában. A Belmondo frontembere nehézsúlyban mérkőzik majd a bajnoki övért és már azt is tudni, hogy első ellenfele a Gólkirályság és a Drága örökösök színésze, Mészáros András lesz.

Kedden azonban újabb információk érkeztek a készülő műsorról. Pápai Joci vállsérülése miatt visszalépett, helyére másik versenyzőt kellett találni a középsúly mezőnyébe. Így egy újabb szegedi került a csapatba, a beugró ugyanis Szecsei Valter, az ibbigang rappere lesz. A végzettségét tekintve építészmérnök fiatalember Czutorhoz hasonlóan Szegeden született, de a sándorfalviak is helyinek érzik, hiszen ott lakott. Érdekesség, hogy az ibbigang készítette az előző Sztárbox évad főcímdalát, de akkor még nem volt szó bunyóról. Valternek egyébként még nem volt túl sok edzése, de a tömegelést már elkezdte, és persze eleve jó fizikummal indul neki a versenynek, ahol Danny Blue illuzionista lesz az ellenfele.

Az ibbigang, azaz Szalai és Valter az első magyar trapgeneráció meghatározó szereplője. Saját zenei karrierjük mellett egy ideje Ibbi Academy néven utánpótlásneveléssel is foglalkoznak, ami annyira jól sikerült, hogy van már olyan előadójuk, aki lejátszásokban bőven túlszárnyalta őket is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!