Szegedi hírek

2024.07.24. 13:49

Szegedi zenész is ringbe száll az idei Szárboxban

Delmagyar.hu

Fotó: Székelyhidi Balázs

A könnyű-és középsúly után az RTL szerdán bejelentette, kik indulnak nehézsúlyban az idei Sztárbox című adásban. Ebből kiderült, Czutor Zoltán szegedi származású énekes is készül már a megmérettetésre, ott lesz a legkomolyabb ütőerőt és fizikumot képviselő versenyzők között. Mint közösségi oldalán írta, kiskora óta hódolattal tekint mindenkire, aki életformaként űzi ezt a rendkívüli önfegyelmet, kitartást és koncentrációt igénylő sportot. – Amikor belekezdtem a felkészülésbe, tudtam, hogy komoly, kockázatos kötelességnek nézek elébe. Az én dolgom ebben az egészben annyi lehet, hogy amit csinálok, minél jobban a bokszolásra hasonlítson. Így tisztelegvén a legmagányosabb sport igazi hősei előtt, akik sokkal több figyelmet érdemelnek fogalmazott a Belmondo frontembere.

A Sztárboxban ismert emberek szállnak ringbe, hogy komoly sportteljesítményt mutatva megküzdjenek a bajnoki övért. Czutor ellenfelei saját kategóriájában Henry Kettner influenszer, Király Péter kommunikációs szakember, Lmen Prala rapper, Mészáros András színész, Németh Kristóf színházigazgató-színész, Noszály Sándor olimpikon teniszező és Pulai Imre olimpiai bajnok kenus lesznek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!