Helyi bulvár, celeb

2024.06.28. 15:34

"Angyalok kísérnek utadon" - nekik hoz gazdagságot az idei forró nyár: ők járnak jól a főboszorkány szerint

Delmagyar.hu

A következő időszak nem a nagy nyereményeknek, és az ölbe hulló vagyonra vágyóknak kedvez.

110301-szegedierika03-KOP
Pozitív időszak kezdetét látja a főboszorkány Fotó: Faludi Koppány

A halogatók számára továbbra is az állóvíz marad, és csak várni fogják tovább a nagy változást. Azonban, aki ambiciózus és hajlandó tenni a változásért, azokat az angyalok végig fogják kísérni az útjukon, és segítik a célba érésüket.

Merj nagyot álmodni, és valósítsd meg

- hangzanak a lelkesítő szavak a főboszorkány szájából. Erika szerint nagy változás következik be az elmúlt évekhez képest.

Sokan azt tapasztalták meg a múltban, hogyha belekezdtek valamibe, az kudarcra volt ítélve, és nem valósult meg. Szinte azt érezte az ember, hogy el vannak átkozva a tervei. Ennek oka a sok negatív energia volt, ami körbevette a világot, de ennek most vége. Száznyolcvan fokos fordulatot vesznek a dolgok, és az égiek és Fortuna is felkarolja a kezdeményezőket. Nincs más dolgod a főboszorkány szerint, mint álmodni egy nagyot, és tenni érte megfelelő kitartással és odafigyeléssel. De nagyon fontos, hogy az üzleti életben és a munkahelyen mindig maradj becsületes, mert csak akkor vár rád fényes jövő. Elérkezett az az idő mikor a becsület, a kemény munka fog gyümölcsöt teremni. De óva int a jósnő a kapzsiságtól, mert úgy gondolja, ha sokat akarsz elvenni, akkor el is fogsz bukni.

A következő néhány hónap döntései hosszabb távon meghatározzák az életedet Fotó:pexels.com

Annak ellenére, hogy a kártyalapokban pozitív időszak kezdetét látja a főboszorkány, mindenkit megfontoltságra int. A következő néhány hónap döntési fogják meghatározni az életed hosszabb távon.

A terveket végre a megvalósítás is követni fogja, és az angyalok is végig melletted lesznek az úton.  Ezért most kell megragadni a lehetőségeket, mert ha halogatod, akkor továbbra is csak megvalósulatlan álmok maradnak, és egy jó ideig nem lesz még egyszer ilyen lehetőség a sikeres megvalósításukra.

- látja a jövő kifürkészhetetlen útjait Erika, aki szerint azokhoz lesz kegyes az univerzum, akiknek vannak céljaik, és tesznek is érte.
Merj nagyot álmodni, és érezni fogjuk a pozitív energiák hatását a következő időszakban:

Ne az határozza meg az életed, hogy honnan jöttél. A jövőd benned van, a saját értékeidet kell kamatoztatni a karriered útján. És most ebben lesznek hozzád kegyesek az égiek 

- mondja lelkesítően a főboszorkány, aki úgy véli, hogy kellő energiával, és odaadással minden megváltoztatható. Ha hiszel benne, minden lehetséges, és a hit segít, hogy az álmaidat valóra váltsd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!