Nem kispályás

2024.06.30. 15:51

Spalletti: készen állok a folytatásra!

Luciano Spalletti marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, annak ellenére, hogy csapata címvédőként már a nyolcaddöntőben kiesett Svájccal szemben a Németországban zajló Európa-bajnokságon.

MW

Luciano Spalletti olasz szövetségi kapitány tapsol a németországi labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjének Svájc-Olaszország mérkőzése előtt a berlini Olimpiai Stadionban 2024. június 29-én

Forrás: MTI/AP

Fotó: Ariel Schalit

"Tegnap este beszéltem Spallettivel. Nincs értelme megszakítani egy több évre tervezett, és csak nyolc hónapja zajló projektet" - jelentette ki Gabriele Gravina, az olasz szövetség elnöke. 

Hangsúlyozta, 

a szombati 2-0-s vereség és a kiesés ellenére továbbra is bízik Spallettiben. 

"Hatvan nap múlva vissza kell térnünk a pályára, és nincs értelme azt gondolni, hogy ha változtatunk a szakmai stábon, akkor két hónap múlva megjelenik nálunk egy Mbappé" - tette hozzá az elnök. 

Spalletti kijelentette:

 elfogadja a sajtó heves kritikáját, de hozzátette, hogy készen áll a folytatásra. 

"Sok dolgot kell még bizonyítanunk, de teljes elkötelezettséggel várom a folytatást. Tegnap tettünk egy nagy lépést hátrafelé, ami elfogadhatatlan, de azt hiszem, tudom, mire van szükség a jövőben" - magyarázta a tréner.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában