Két szezont töltött távol

2024.07.02. 14:27

A Szeged-Csanád GA korábbi labdarúgója visszatér a klubhoz

Harmadik érkezőjét jelentette be az NB II.-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgócsapata. Visszatér a klubhoz a ballábas középső védő, Pejovics Danilo.

Becsei Dávid

Pejovics Danilo (balról) két szezont töltött Szegeden, két év után tér vissza.

Fotó: Karnok Csaba

Varga György Balázs és Mohos Barnabás után Pejovics Danilo a harmadik nyári igazolása a Szeged-Csanád Grosics Akadémiának. A 26 éves futballista a másodosztályból kiesett Pécstől érkezik a Tisza-parti városba. A 2023–2024-es szezonban huszonhét mérkőzésen lépett pályára, ezeken egyaránt kezdőként. A Siófok elleni 2–2-vel végződött mérkőzésen szerezte egyetlen bajnoki gólját az idényben.

Pejovics 2020 és 2022 között futballozott Szegeden, ebben az időszakban ötvenhárom alkalommal húzta magára a kék-fekete mezt tétmérkőzésen. A szerb-magyar kettős állampolgárságú labdarúgó két gólt jegyzett a Szegedben. 2022 nyarán az NB I.-es Kecskemétbe igazolt, amelyben öt mérkőzésen lépett pályára az első osztályban. 2023 nyarán Pécsre igazolt, ahol harminchat másodosztályú meccsen lépett pályára.

– Örülök, hogy visszatértem! Jó érzésekkel érkeztem az öltözőbe, a srácok is kedvesen fogadtak. Szeretnék minél többet segíteni abban, hogy elérjük a céljainkat! – nyilatkozta Pejovics Danilo újbóli Szegedre igazolása kapcsán a klubhonlapon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában