Tavaszi recept
2021.04.06. 10:12
Készítsen ebédre medvehagyma-krémlevest
A tavasz hírnökei közé tartozik a nem túl népszerű, de annál sokoldalúbb medvehagyma.
Forrás: Shutterstock
Megjelenése a gyöngyvirágra emlékeztet, íze pedig az újhagyma és a fokhagyma házasítására. Könnyen hozzájuthatunk a boltokban, ám a legjobb, ha piacról, közvetlenül a termelőtől vásároljuk meg. A belőle készült leves finom, friss, pont, mint maga a tavasz – írja az Origo.
Medvehagyma-krémleves
Hozzávalók:
Elkészítés:
Borítókép: illusztráció
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre