A tudósok arra az eredményre jutottak, hogy az e-cigarettázók szájszöveteiben ugyanolyan rákkal kapcsolatos molekuláris változások zajlanak le, mint a dohányosoknál.
Az akrilamid olyan készítmények hőkezelése során jön létre, amelyek szénhidrátokat és fehérjéket egyszerre tartalmaznak. Főzött ételekben nem fordul elő.
Magyarországon - szív- és érrendszeri betegségek után - a legtöbben a daganatos megbetegedés miatt halnak meg. Évente több mint 30 ezren. Idejében elvégzett szűrővizsgálatokkal a betegek kétharmada megmenthető lenne.
Csongrád megye - Egy nappal azután is kelendő volt a kolbász és a szalonna, hogy az egészségügyi világszervezet rákkeltő anyagnak minősítette a vörös húsokat és a feldolgozott hústermékeket.
Hétfő délután az egész internet népe felháborodott a WHO jelentése kapcsán, amely szerint a vörös húsok legalább olyan károsak, mint a dohány. Önnek mi a véleménye? Szavazzon!
Szomorú lista következik, hiszen számos finomság felkerült rá. Az alábbi élelmiszerekről több kutatás is megállapította, hogy ilyen-olyan okokból rákot okoznak.