2015.10.27. 11:36
Ne egyen kolbászt vagy szalonnát mert rákkeltő!
Hétfő délután az egész internet népe felháborodott a WHO jelentése kapcsán, amely szerint a vörös húsok legalább olyan károsak, mint a dohány. Önnek mi a véleménye? Szavazzon!
A feldolgozott hústermékek fogyasztása rákkeltő és "valószínűleg" a vörös húsé is - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) rákkutató intézetének hétfőn nyilvánosságra hozott tanulmányából.
A végbélrák kialakulása és a feldolgozott húsipari termékek - például a virsli, a sonka, a kolbászfélék, a felvágottak, a húskonzervek és a húsalapú szószok - fogyasztása közötti kapcsolat egyértelmű, és valószínűsíthető a vörös húsok fogyasztása esetén is . napi 50 gramm feldolgozott hús fogyasztása 18 százalékkal növeli a végbélrák kialakulásának kockázatát. A vörös hús esetén 100 gramm rendszeres fogyasztása 17 százalékkal növeli a veszélyt.
Az internet népe azonnal felháborodott.
István Révész Megállapítom, hogy a WHO rákkeltő!
Laci Tary A WHO ilyenkor már a H1N1-gyel szokott riogatni.
Szücs László Yopka A WHO a rákkeltö!! A rák egye meg őket.
Péter Nemes A WHO azt is megállapította hogy, a hideg sör is rákkeltő. Ráöntötték az alvó rákokra és azok felébredtek....
Földi Csaba a WHO egye meg a műanyag kaját,én meg megeszem ezt a rossznak titulált,vörös húst,szalonnát,kolbászt....
Imre Zoltán Bocsánat, de ez a WHO az a WHO amelyik pár éve felfújta a madárinfluenza járványt, hogy eladhassa a kamuvakcináikat? Mert ha igen, akkor én ezeknek akkor sem hiszek, ha kérdeznek!!
Katalin Benkő Én biztos csak ezt eszem nem szeretem a műanyag virsliket felvágottakat és sonkákat! Ebben nincs tartósítószer sem ízfokozó csak természetes anyagokból készül és mi a családom csináljuk!
Molnar Judit végül is nagyszüleink-dédszüleink is eléltek 80-90 évet ezeken a rákkeltő ételeken, igy inkább maradok ezeknél mind a sok műkaján.....