Vezető hírek

2022.04.19. 16:06

Átvette a mandátumát Farkas Sándor

Szentesen, a közös önkormányzati hivatal konferenciatermében vette át megbízólevelét családtagjai körében Farkas Sándor, a térség megválasztott országgyűlési képviselője.

M. A.

Fotó: Majzik Attila

Az eseményen Demeter Attila, a Csongrád-Csanád megye 3. számú Országos Egyéni Választókerület Választási Bizottságának elnöke összegezte az április 3-i országgyűlési választás tapasztalatait, kezdve a jelölésektől, a választás előkészítésén és lebonyolításon át, egészen a kialakult végeredményig.

Hetedik ciklusát kezdheti meg a parlamentben a képviselő. Fotó: Majzik Attila

A bizottság elnöke megállapította, hogy a választás rendben, nyugodt körülmények között zajlott le. A szabályok megsértése miatt mindössze három esetben kellett kis mértékű bírságot kiróniuk. A választási eredmények részletezése során elhangzott, a választókerületben Farkas Sándor, a Fidesz-KNDP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot, így ő nyerte el a mandátumot. A képviselő ezzel a hetedik ciklusát kezdi meg a parlamentben.

 Nagy megtiszteltetés a nagy számú kapott szavazat, ami eltökéltséget ad számomra, hogy ezt a bizalmat megszolgáljam, és még következetesebben tudjam képviselni a térség érdekeit. Azért fogok dolgozni, hogy az ország, benne a megyénk, és maga a térség az adottságait és lehetőségeit minél jobban kihasználva fejlődjön, minél jobb körülményeket tudjunk teremteni a lakosságnak. Köszönöm a választók bizalmát, a családom támogatását és a segítő csapatom munkáját 

– fogalmazott Farkas Sándor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!