Hirdetés – Az őszi derű ünnepe a Gourmet Garden Sushi Étteremben 

2023.09.22. 00:00

Akibare – Japán kulturális és gasztronap Szegeden 

Hároméves lett Szeged első sushiétterme a Fő fasoron. Ezért a Gourmet Garden Sushi Étterem szeptember 30-án, szombaton gasztronómiai és kulturális kiruccanásra várja a japán kultúra kedvelőit. A Gourmet Garden a Restaurant Guru legutóbbi értékelőlistáján Szeged legjobb éttermeként került az élre. 

PR cikk

– Az étterem és a gasztronómia nekem sokkal többről szól, mint a sosem múló sushiszerelemről – fogalmazott Klement Anita, a Gourmet Garden ügyvezető-séfje. – Ezért szeretném, ha vendégeink is éreznék, látnák azt a varázslatot, amit a japán kultúra és konyha nyújthat. Fontos, hogy a gasztronómia mellett ennek a távol-keleti országnak más különlegességeit is megismerjék az érdeklődők.  

Az első Akibare  

Nem titok, a szülinapi ünneplés mellett hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az első Akibare kulturális és gasztronómiai napot, amelynek célja, hogy egy derűs, őszi napot töltsenek együtt a Japán iránt érdeklődők.  

Programdús nap  

 Ezért Anita csapatával szeptember 30-án, szombaton olyan gourmet-pillanatokat és kulturális csemegéket kínáló eseményt álmodott meg a Fő fasor 16. szám alatt lévő étterembe és a szemközti parkos részre, amely néhány órára Szegedre varázsolja e különleges világ hangulatát.   

 A 11.00-től 16.00-ig tartó ingyenes rendezvényen japán dallamok adják az alaphangulatot, amelyek mellett harcművészeti bemutatókat, kardkiállítást, ikebanabemutatót, Taiko dobműsort is láthatnak az érdeklődők. A részletes – és egyre bővülő – programokért érdemes a Gourmet Garden Facebook-oldalát követni.  

Kulináris élmények foglalással  

 Aki a sushit is megkóstolná az étteremben, annak javasoljuk, legkésőbb aznap foglaljon asztalt, hogy garantáltan élvezni tudja az ízletes fogásokat is.  

Ezen a születésnapon az ünnepelt ad ajándékot, hiszen a változatos programok mellett egy kis ajándékkal is kedveskednek az étterembe betérőknek.  

Elérhetőség:  
Gourmet Garden Sushi Étterem  
6726 Szeged, Fő fasor 16.  
Telefon: +36-30/348-9811  
Asztalfoglalás: www.sushiszeged.hu 
facebook.com/gourmetgardenszeged  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában