Voks 2024

2024.05.29. 12:27

Orbán Viktor levélben fordul a választókhoz (videó)

Több millió háztartásba juttatják el a kormányfő üzenetét.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Purger Tamás

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb EP-kampány utolsó szakaszát, ötösbe kapcsolunk, jön a mozgósítás – jelentette ki közösségi oldalára feltöltött új videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás hozzátette: a mozgósításban természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.

Az aktivistáink a miniszterelnök levelét a következő napokban több millió háztartásba viszik majd el és adják át személyesen

– mondta. Hozzátette: „mindenkinek el fogjuk mondani, hogy létfontosságú választás előtt állunk, a tét háború vagy béke.” 

„Tizenegy nap van hátra, minden percet kihasználunk, mert mi a hazánkért küzdünk. Találkozzunk június 1-jén a békemeneten, június 9-én, a szavazás során pedig védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát” – húzta alá Menczer Tamás.

Menczer Tamás: Magyarországon csak a Fidesz–KDNP áll a béke pártján

Magyarországon csak a Fidesz–KDNP áll a béke pártján, csak Orbán Viktor és a Fidesz–KDNP képes arra, hogy megvédje az ország békéjét és biztonságát, de ez csak a magyar emberek támogatásával valósulhat meg – jelentette ki a kormánypártok kommunikációs igazgatója szerdán Biatorbágyon.

Menczer Tamás, aki egyben a térség, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője, a megújult Juhász Gyula út és Dózsa György út átadási ünnepségén arról beszélt, hogy a most átadott beruházások összesen 250 millió forintba kerültek.

Hozzátette, mindkét úton nagy a forgalom, ezért fontos volt a burkolatjavítás, a járdaépítés és a parkolóhelyek kialakítása is, emellett 45 fát és 160 cserjét ültettek el.

Kiemelte, 

a június 9-i választások tétje az, hogy Európában háború lesz vagy béke.

„Ha Európa háborúba megy, akkor nem fejlesztésekről fogunk beszélni, hanem arról, hogy mit veszítettünk el. Mindent elveszíthetünk és el is veszítünk. Egy háborúban elveszítjük a fizikai biztonságot, a családok elveszítik az egzisztenciális biztonságot, a lakást, házat és mindent. Elveszítjük a gyerekeink, unokáink jövőjét, és magukat a gyerekeinket és unokáinkat is” – fogalmazott.

Menczer Tamás azt mondta, hogy ilyen, létfontosságú választás még nem állt előttünk, mivel a háborús helyzet az elmúlt két évben minden nap romlott.

Azt kérte, hogy a helyiek támogassák a Fidesz–KDNP listáját és jelöltjeit, és polgármester-jelöltjüket, Nánási-Kézdy Tamást.

„Fontos, hogy minden pozícióba békepárti politikus kerüljön. Másrészt látható, hogy a baloldali polgármesterek – élen a főpolgármesterrel – nem a település fejlesztését tartják szem előtt, hanem a települést erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz, és ebben a település lepusztul, csődbe megy” – fűzte hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában