Helyi sport

2019.10.16. 08:25

Szosznyák ezüstérmet szerzett

A Bükön megrendezett országos ranglis­­ta versenyen az ATSK Szeged fiatal versenyzői is részt vettek, és a remek eredményeknek köszönhetően az egyesületi pontversenyben az igen előkelő 8. helyen zárták a viadalt.

munkatársunktól

A legnagyobb sikert Szosznyák Emma érte el, aki végig nagyszerű teljesítményt nyújtva a 2. helyen végzett az U13-as lá­­­nyok között. Ugyanebben a kategóriában Hangai Flóra a legjobb 16 közé került.

Az U13-as fiúk között Kókai Ákos az igen értékes 13. helyet szerezte meg. Az U11-es lányok versenyében Erdélyi Blanka és Szögi Szonja jutott be a 16-os főtáblára.

A serdülő lányok versenyében Szosznyák Emma ismét jól teljesített, és a 10. helyen zárta az egyéni versenyt. Párosban a soltvadkerti Tanács Nórával ismét dobogóra állhatott, ezúttal a dobogó 3. fokára. Az ifi lányok is szépen helytálltak, hiszen Pelyva Boglárka a 13., Szosznyák Emma a 14. helyen zárta a főtábla küzdelmeit.

A férfi asztalitenisz NB I-ben a másik szegedi csapat bajnoki játszott.

Floratom Szeged AC II.–Karcag 12–2

NB I, Keleti csoport, 2. forduló. A szegedi győzelmeket szerezték: Fodor 3, Gazdag 3, Kardos 3, Kancsár, a Gazdag Kancsár és a Fodor, Kardos páros.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában