A Zalaegerszeg érkezik

2 órája

Szegedi TE: fontos rangadó

Óriási rangadó következik a férfi tekecsapat szuperliga 5. fordulójában. Szombat 14 órától az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a Szegedi TE a Zalaegerszeget fogadja.

Mádi József

A Szegedi TE és a Zalaegerszeg is három-három sikernél jár a férfi tekecsapat szuperliga eddigi játéknapjai, de a zalaiak egy meccsel kevesebbet játszva százszázalékosak, míg a szegediek kikaptak Kaposváron 5:3-ra.

Szegedi TE
A Szegedi TE játékosainak nagyon kell koncentrálnia.  Fotó: Gémes Sándor

Szegedi TE: egy vereség

Így aztán nincs mese, a Tisza-partiaknak itthon kellene tartani a két pontot ahhoz, hogy megőrizzük remek helyüket a tabellán. Ez azonban nem lesz egyszerű, mert a zalaiak remek formában vannak, hiszen a három lejátszott mérkőzésüket magabiztosan nyerték. Szentgotthárdon és otthon a Balogunyom ellen 7:1-re, illetve szintén otthon a Tiszakécske ellen 8:0-ra győztek – imponáló eredménysor. A legeredményesebb játékosuk éppen az a Zapletán Zsombor, aki a nyáron távozott Szegedről éppen Zalába.  

A zalaiakon kívül még a Répcelak veretlen, amely az előző fordulóban meglepetésre Kaposváron tudott nyerni. 

A szegediek eddigi szereplésére sem lehet sok panasz, hiszen 8:0-ra verték a Szankot, 6:2-re a Szentgotthárdot és 7:1-re a Balogunyom együttesét. A hazai pálya a Tisza-partiak mellett szólhat, hiszen a Szank ellen 3823, míg a Balogunyom látogatásakor 3756 fát ütöttek.  

A Szegedi TE legutóbbi meccséről itt tudósítottunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában