Helyi sport

2024.09.10. 11:18

Vb-ezüstérmes klasszis lehet Ádám Martin edzője

Egykori világklasszis labdarúgóval dolgozhat együtt a forráskúti csatár a görög klubjánál.

Francia válogatott játékos lehet Ádám Martinék edzője.

Fotó: Aszterasz Tripolisz

A napokban menesztették a görög Aszterasz Tripolisz vezetőedzőjét, Milan Rasztavacot. Az Ádám Martint is foglalkoztató görög élvonalbeli klub kispadjára pedig egy igazi világklasszis jelölt érkezéséről számoltak be. A francia Foot Mercato nevű lap ugyanis arról ír, hogy a korábbi 71-szeres francia válogatott, világbajnoki ezüstérmes Claude Makélélé lehet az Aszterasz edzője. Az 51 éves szakember korábban a francia PSG másodedzője volt, majd a Bastia és a belga Eupen kispadján is dolgozott, legutóbb pedig korábbi klubjánál, a Chelseanél dolgozott utánpótlás edzőként, innen 2023 szeptemberében távozott.

Ádám Martin klubcsapata eddigi három bajnokiján négy pontot gyűjtött, a forráskúti támadó pedig minden szezonbeli bajnokin kezdőként kapott lehetőséget. Az Aszterasz Tripolisz a bajnokságot szombaton az eddig két pontot gyűjtött Atromitosz ellen folytatja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában