Remekül játszó ellenféltől kapott ki a szegedi csapat

2024.09.01. 10:39

Jobb volt az újonc Pécs

A női labdarúgó Simple liga NB I. második fordulójában a KÉSZ-St. Mihály-Szeged az újonc Pécs együttesét fogadta. A vendégek veszélyesen és jól is játszottak, így 3–0-s győzelemmel vitték el a három pontot.

Mádi József

A szegediek (4-es Futaki, 6-os Koszo) nem bírtak a pécsiekkel.

Fotó: [email protected]

Az újonc Honvéd legyőzése után egy újabb újonc ellen lépett pályára a KÉSZ-St. Mihály-Szeged női labdarúgócsapata az első osztály második fordulójában. A vendég Pécs remek napot fogott ki, és főleg Valerija Belaya révén rendkívül veszélyes is volt. A fehérorosz játékos rengeteg lövéssel, akcióval próbálkozott, emellett két 11-est is értékesített a 34. és a 76. percben – mindkét esetben jogosan járt a baranyaiaknak a büntető. Még az első félidő vége előtt a hazaiak montenegrói kapusa, Anasztaszija Krstovic rosszul lett a nagy melegben, így még a szünetet megelőzően érkezett Aradi Jázmin helyette.

A szegedi alakulat nagyjából az első negyedóra környékén tért magához, majd próbált szépíteni, de ez nem sikerült. A hajrában kitámadott a St. Mihály, ezt pedig egy kontrából kihasználta a Pécs, így lett 0–3. 

Hadár Attila: – Gratulálok a Pécsnek, teljesen megérdemelten nyerte meg a meccset, nagyon szépen asszisztáltunk a sikeréhez. Amit megbeszéltünk a játékosokkal, abból semmit sem tudtunk megvalósítani a pályán, ez érthetetlen számomra. Lehet rosszul játszani, de az, hogy jobban akar az ellenfél, számomra elfogadhatatlan. Megnézzük, hogy mit rontottunk el a heti munkában az edzéseken, és próbáljuk majd korrigálni a hibákat a következő mérkőzéseken.

KÉSZ-St. Mihály-Szeged–Pécsi MFC 0–3 (0-1). 
Labdarúgó női Simple liga NB I., 2. forduló. Szeged, SZVSE-stadion, 150 néző. Vezette: Medve Dóra (Jávorka Eliza, Dudás Vilmos).
Szent Mihály: Krstovic (Aradi, 45.) – Marjanovic, Kránicz, Sajti (Ónodi, a szünetben), Futaki – Balázs (Simonovic, a szünetben), Malesevic, Koszo – Petrovic (Horváth L., a szünetben), Sovány, Nagy L. (Farkas N., 76.). Vezetőedző: Hadár Attila.
Pécs: Bednar – Bódis, Bolboaca, Bocz, Rituper – Kiss, Vasile, Belaya (Balogh., 90.) – Égi (Turi, 57.), Spiel (Máté, 76.), Farkas J. (Kövesdi, 90.). Vezetőedző: Németh Zsolt.
Gólszerzők: V. Belaya 2 (mindkettő 11-esből, 36., 76.,), Kövesdi D. (92.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában