Helyi sport

2024.08.27. 11:42

Szedeák: megérkezett az irányító

Bekapcsolódott a felkészülési munkába az amerikai irányító, Kobe Langley. Az SZTE-Szedeákra pénteken már felkészülési meccs vár.

Első edzőmeccsét játssza pénteken az SZTE-Szedeák.

Fotó: Gémes Sándor

A nyár során a légiósok közül elsőként Kobe Langley szerződtetését jelentette be az SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata. A 23 éves irányító tavasszal az új-zélandi Nelson Giants csapatában játszott, ahol 16 mérkőzésen 16.25 pontot, 3.4 lepattanót és 5.7 gólpasszt átlagolt, valamint a bajnokság legjobb labdaszerzője volt, meccsenként átlagban 2.8 labdaszerzésével.

Szedeák Kobe Langley
Megérkezett a Szedeák új irányítója, Kobe Langley.
Fotó: SZTE-Szedeák Facebook

A klub hétfőn posztolt egy videót a közösségi oldalára, amelyből kiderül, Langley megérkezett Szegedre, és bekapcsolódott a csapat felkészülésébe. Az SZTE-Szedeák pénteken már edzőmérkőzést játszik, az újszegedi sportcsarnokban a BKK Radnicski lesz a Tisza-partiak ellenfele. A szerb élvonalbeli csapat vezetőedzője a Szedeák korábbi irányítója, Marko Boltics, aki három szezonon át játszott a szegedi csapatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában