Mezőkövesden nyert a Szeged-Csanád GA

2024.08.26. 22:13

Micsoda fordítás! Már megint...

A labdarúgó NB II. 5. fordulójának utolsó mérkőzésén a Szeged-Csanád GA Mezőkövesden nyert 2–1-re, pedig bő 80 percig még hátrányban volt.

Mádi József

Novák Csanád (jobbról) ezúttal győztes gólt szerzett.

Fotó: Gémes Sándor

A 21. percben könnyen vezetéshez juthatott volna a Szeged-Csanád GA: Haris beadása eltalálta Kállai K. kezét a 16-oson belül, a 11-est Haris lőtte, a középre tartó labda Winterről fölé pattant. Legközelebb Papp Áron is kísérletezett, lövését Winter védte. A 41. percben jobb oldali beadás után Cibla fejelt a kapuba, 1–0. A 45+1. percben Pejovics fejelt, középre ment a labda, Winter magához ölelte.

A második félidőben a Szeged próbálkozott sokkal többet, de kapura nem volt veszélyes egyik sem. Egészen a hajráig, ekkor ugyanis hatalmas fordulat történt a meccsen Előbb a 85. percben egy nagy bedobás után került a labda Borvető elé, aki gyors átvétel után lőtt a kapu közepébe, majd a 90. percben Borvető csúsztatása után Novák közelről lőtt a kapuba, 1–2.

Mezőkövesd–Szeged-Csanád GA 1–2 (1–0)
Merkantil bank liga labdarúgó NB II., 5. forduló. Mezőkövesd, 400 néző. Vezette: Pillók Ádám (Belicza Bence, Vrbovszki Pál).
Mezőkövesd: Winter – Kállai K., Varjas, Bora, Vajda S. (Zachán, 85.) – Zvekanov, Cseri (Krausz, 58.), Posztobányi (Kojnok, 68.), Cibla – Bartusz (Bányai, 85.), Harsányi (Csirmaz, 68.). Vezetőedző: Tóth Mihály.
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera N. (Palincsár, 86.), Szilágyi, Pejovics (Kurdics, 76.), Tóth B. – Haris, Márkvárt – Papp Á. (L. Sarr, 63.), Varga Gy. B. (Borvető, 63.), Takács-Földes (Mohos, 63.) – Novák Cs. Vezetőedző: Michael Boris.
Gólszerzők: Cibla (41.),  ill. Borvető (85.), Novák Cs. (90.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában