Labdarúgás, felkészülési mérkőzés

2024.07.11. 14:16

Egymás ellen gyakorolt az SZVSE és a HFC

Egymással játszott felkészülési mérkőzést Csongrád-Csanád vármegye két NB III.-ra készülő labdarúgócsapata. Az SZVSE 0–1-ről fordítva nyert otthon 3–1-ra a Hódmezővásárhelyi FC ellen.

Becsei Dávid

Illusztráció: Karnok Csaba

Kelemen Balázs: – Nem úgy kezdtünk, ahogy szerettünk volna és a HFC irányította a játékot. A kapott gól után összekaptuk magunkat, és egyre jobban játszva sikerült fordítani. Az viszont ismét beigazolódott, hogy rengeteg munka vár még ránk, ha el akarjuk érni a céljainkat.

Antal Krisztián: – Jól kezdtük a mérkőzést, magabiztosak voltunk, sikerült a vezetést is megszerezni. Fókuszáltan futballoztunk, de sajnos hibáztunk és kaptunk egy gólt, ami után elvesztettük a kontrollt. A folytatásban is csak kisebb időszakokra kaptuk el a ritmust. Nem voltunk frissek fejben és fizikálisan sem, ez látható és érezhető volt.

Szegedi VSE–Hódmezővásárhelyi FC 3–1 (2–1)
Labdarúgás, felkészülési mérkőzés. Szeged, SZVSE-stadion.
SZVSE, 1. félidő: Balogh – Csamangó, Rádai, Fodor, Kormányos, Lévai, Nagypál, Dobronoky, Albert Cs., Beretka, Kalapács. 2. félidő: Zelman – Nagy, Ottlik, Mezei, Vas, Papp, Kelemen V., Ábrahám, Orovecz, Kéri, Amariutei. Edző: Kelemen Balázs.
HFC: Vaits – Guth, Dóra D., Zana, Zámbori, Sipos G., Hegedűs, Rabecz V., Rabecz B., Gréczi, Tóth P. Játszott még: Stefan Dodic, Czékus, Arany, Hajduk, Buzás, Herczeg, Sipos Z., Mahler, Kónya. Edző: Antal Krisztián.
Gólszerzők: Albert Cs. 2, Kormányos, ill. Rabecz V.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában