delmagyar.hu podcast

2024.06.24. 16:30

Délmagyar podcast: Sporthang – Hajrá, magyarok!

Mádi József

Megvan a skótok elleni győzelem, de vajon továbbjut-e a magyar labdarúgó-válogatott a németországi Európa-bajnokságon a négyeséből?

Erre még várni kell, hiszen a hat csoportharmadik közül négy mehet a legjobb 16 közé, a kvartettek nagy részének zárása pedig még előttünk van, de az esélyeink biztatók. Aggódnunk már nem igazán kell Varga Barnabásért, a magyar válogatott támadója a helyzethez képest jobban van a skót kapus Gunn-nal történt ütközés után, de a törések miatt műtét vár rá, a visszatéréséről pedig még szó sem eshetett.

Felminősítették az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát, így ott lesz a következő Bajnokok Ligája-szezon 16-os főtábláján, azaz a csoportkörben. A Szeged-Csanád GA NB II.-es labdarúgói túl vannak a felkészülés első hetén, egyelőre egy játékos érkezését jelentette be a klub.

A szokásos trió, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid megint átbeszélte az előző hét történéseit a Sporthang podcastban.

  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában