A színház szerelmeseit várják

2 órája

Hujber Ferenccel jön a Funny Money Csongrádra

Kedvezményes jegyekkel, színes repertorárral és a Funny Money-val meg Hujber Ferenccel folytatódik a csongrádi színházi évad.

Tábori Szilvia

Elindult a Művelődési Központ és Városi Galéria idei színházi szezonja. Dráma, vígjáték, operett és klasszikus színházi előadások szerepelnek a programban. 

hujber ferenc, portré

Október 16-án, szerdán 10 óra 30 perctől gyermekszínházi előadás látható Kolontos Palkó címmel. November 19-én, kedden 19 órától a Szemenszedett igazság, avagy hazudni tudni kell című vígjáték érkezik a Pesti Művész Színházból, mások mellett Nyertes Zsuzsával és Egyházi Gézával a főbb szerepekben. December 11-én, szerdán pedig érkezik a Funny Money – Rossz pénz nem vész el című előadás, sokak mellett Hujber Ferenccel.  

Csongrádi lakosok részére még kedvezményes jegy is elérhető, sőt, a művelődési központ játékot hirdetett. Nem kell mást tenni, mint kedvelni a Művelődési Központ és Városi Galéria közösségi oldalát, és megosztani a 2024-es előadások összefoglaló plakátját. A játékban résztvevők között október 15-én páros jegyet sorsolnak ki a december 11-i Funny Money előadásra. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában