SZIN 2024

2024.08.28. 20:01

Ruzsa Magdi és Zara Larsson indítja be az idei SZIN-t - GALÉRIA

Beindultak a koncertek az idei SZIN-en: szerda este rögtön egy világsztár zárja a bulifolyamot a Partfürdőn. A Délmagyarországgal pedig bárki megnyerheti már most jövő évi bérletét a nyárzáró fesztiválra.

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Rúzsa Magdi, Dzsúdló, Parno Graszt, Margaret Island – csupán néhány fellépő a félszáz közül, akik berobbantják az idei Coca Cola Szegedi Ifjúsági Napok négynapos fesztiválprogramjait szerdán a Partfürdőn. 

Megkezdődött a négynapos bulifolyam, szerdán már egymást váltották a koncertek a Partfürdőn.
Megkezdődött a négynapos bulifolyam, szerdán már egymást váltották a koncertek a Partfürdőn. Fotó: Karnok Csaba

Világsztárt várnak

Bár nyárbúcsúztató fesztiválról van szó, a legforróbb napokat idéző kánikulában indult a rendezvény, az előrejelzések szerint pedig még egy kicsit fokozódik is a meleg a következő napokban, vagyis a strandidő és az enyhe éjszakák is garantáltak. Csapadék szintén nem várható, vagyis semmi akadálya annak, hogy szombatig mindenki zavartalanul kiélvezze az iskolakezdés előtti utolsó napokat a legnagyobb hazai fellépők bulijain.

Rögtön az első napon egy nemzetközi sztárt is köszönthetünk Szegeden: A Borsodi Nagyszínpadon Zara Larsson, a „svéd Rihanna” mutatja be itthon először legújabb lemezét, és persze hozza a korábbi nagy slágereit is.

A Délmagyarországgal nyerhet

A fesztiválra kitelepült a Délmagyarország is: kollégáink és a területen sétáló hostessek az október 9-i Hova? Tovább! Délmagyarország Állásbörze és Felnőttképzési Expóra csábítják a fiatalokat. Az idén első alkalommal megrendezésre kerülő eseményen állást, munkahelyet, szakképzést találhatnak a munkavállalók, továbbtanulni vágyók az Árkádban. 

– Akár a jövő évi SZIN-bérletét is megnyerheti bárki, ehhez nem kell mást tenni, mint a Hova? Tovább! magazint osztogató munkatársak pólóján lévő QR-kódot beolvasni, az így kapott felületen pedig regisztrálni az eseményre. A sikeres regisztrációról kapott e-mail-t bemutatva a Délmagyarország standjánál olyan, a fesztiválozáshoz hasznos apró ajándékokat kaphat mindenki, mint baseball-sapka, legyező, napszemüveg vagy kistáska – sorolta Gombár Gabriella értékesítési vezető.

Visszatérve a bulihoz, ami szombat éjszakáig meg sem áll: csütörtökön érkezik a Partfürdőre többek között a Valmar, a Halott Pénz, Carson Coma, Ganxsta Zolee és a Kartel és a holland DJ, Armin van Buuren is. Érdemes tehát rápihenni erre az estére is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában