Szegedi hírek

2024.03.06. 15:43

Szegedi zenészek mutatkoznak be a Rock Klubban

Koós Kata

Az első vendégek egyike a Carl zenekar volt. Fotó: Révész Zsolt

A Szeged Városi Rock Klub Szín-Pódium sorozatában új elemként jelent meg a térségi zenei élet múltját és jelenét felelevenítő Hang-Szín-Pódium. A Bene Zoltán, József Attila-díjas író moderálásával zajló, nyilvános közönségtalálkozó során a meghívottak élményeik, visszaemlékezéseik, érdekesebb zenekari és személyes történeteik mellett arról is beszélnek, hogy a zene szeretete, a hangszeres tanulás, a közösség hogyan formálta saját zenei, civil kultúrájukat, útjukat, életüket. A nézők személyesen találkoznak a szegedi és a vármegyei könnyűzenei életet a kezdetektől napjainkig meghatározó személyekkel, zenészekkel, szervezőkkel, kritikusokkal, a zeneiparban dolgozó országosan is elismert szakemberekkel. 

Fotó: Révész Zsolt

Az első két eseményen a szegedi Carl zenekar és a város ikonikus öreg rockere, Kelemen István volt a vendég. Az eseményekről professzionális filmek készülnek, amelyek a Szeged Városi Rock Klub csatornáin érhetőek el. További témákra, személyekre a szervezők a javaslatokat a Városi Rock Klub közösségi oldalán vagy a 30/381-8282-es központi információs számon is várják. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában