Szegedi Szabadtéri Játékok

2024.08.19. 10:09

Szuperhősök terelték a színészet felé az SZTE hallgatóját

Delmagyar.hu

Fotó: u-szeged.hu

Vicces sztori, hogy jó pár éve a Marvel filmek „behind the scenes” videóit nézve úgy éreztem, én is szívesen dolgoznék jó hangulatú forgatásokon. Ez alapozta meg a célom, hogy színész legyek.

– nyilatkozta Ihász Döme, a Szegedi Tudományegyetem másodéves anglisztika szakos hallgatója az intézmény honlapján.

A hallgató a Szegedi Szabadtéri Játékokon statisztált a Rebecca musicalben és önkénteskedett. Elmondta, hogy az egyetemi tanulmányai mellett fontosnak tartja a kulturális élmények szerzését, és az ilyen tevékenységek segítenek számára a tanulás és a szabadidő közötti egyensúly megtalálásában. Emellett az önkéntes munka során szerzett tapasztalatok hozzájárulnak a személyes fejlődéséhez és a közösségi érzés erősítéséhez.

Az interjúban kitérnek arra is, hogy a Szabadtéri Játékok kiváló lehetőséget biztosítanak a fiatalok számára, hogy betekintést nyerjenek a színházi világba, és részt vegyenek egy nagyszabású kulturális esemény lebonyolításában. A hallgató hangsúlyozta, hogy az ilyen élmények gazdagítják az egyetemi éveket, és különösen inspiráló, amikor részese lehet a rendezvény sikerének.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában