Helyi közélet

2024.07.23. 05:50

Ingyenes képzés a MI-ről

Fotó: Illusztráció/Shutterstock

A mesterséges intelligencia és a ChatGPT alkalmazása révén a vállalkozások jelentős időt és költséget takaríthatnak meg, miközben növelik működésük hatékonyságát és rugalmasságát. Éppen ezért a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara újabb előadásokat szervez az MI kapcsán a vármegye több pontján Vállalkozásfejlesztési projektje részeként. 

Mesterséges intelligencia a vállalati mindenes című előadások révén a vállalkozók választ kapnak majd többek között arra, hogy miért nevezik a mesterséges intelligenciát vállalati mindenesnek a szakemberek, mire is tudják használni a hétköznapokban vagy a cégükben az MI-t, és hogy miként automatizálhatják az ügyvitelüket az MI segítségével. Minderről a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztési Tanszékének szakemberei számolnak majd be az érdeklődőknek. 

A kamara először Szegeden várja a vállalkozókat szeptember 10-én. Ezt követően szeptember 17-én Hódmezővásárhelyen, majd szeptember 18-án Szentesen lesz előadás. A részvétel díjmentes, viszont regisztrációhoz kötött.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában