Letartóztatásban az embercsempész és a fiatalkorúaknak drogot áruló férfi

Delmagyar.hu

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség kezdeményezte két férfi letartóztatását, akiket súlyos bűncselekményekkel gyanúsítanak. Az egyik ügyben egy grúz férfit kaptak el, aki illegális határátlépőket próbált Ausztriába szállítani. A férfi menekülni próbált, és egy órán át tartó autós és helikopteres üldözés után sikerült elfogni, miután gyalogosan próbált menekülni, hátrahagyva utasait.

embercsempész letartóztatása, fiatalkorúaknak drogot áruló férfi, kábítószer-kereskedelem, helikopteres üldözés, letartóztatás, marihuána, kristály

A másik esetben egy kisteleki férfit vettek őrizetbe, aki rendszeresen fiatalkorúaknak árult marihuánát és kristály nevű drogot. A rendőrség házkutatása során kábítószert, patikamérleget és jelentős mennyiségű készpénzt foglaltak le a lakásán.

A Szegedi Járásbíróság mindkét férfi egy hónapos letartóztatását elrendelte, a szökés és az eljárás akadályozásának veszélye miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában