Bűnbanda lopta a rollereket, drogra cserélték a járműveket

Egymás után lopta a rollereket és a bicikliket egy bűnbanda Szegeden. A járműveket kábítószerre cserélték. A rendőrök harminc embert állítottak elő.

Suki Zoltán

Kábítószer-kereskedelem és pénzmosás miatt kell felelnie egy szegedi férfinak, aki egy bűnbanda tagjaitól átvette a megyeszékhelyen ellopott rollereket és bicikliket. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön azt közölte, hogy a rendőrök egy kerékpár- és rollerlopásokra szakosodott bandát lepleztek le, akik több tucat járművet loptak el. 

bűnbanda, roller, kábítószer
A bűnbanda drogot akart a járművekért. Fotó: police.hu

A nyomozók megtalálták azt is, akihez eladásra vitték a lopott eszközöket, hogy azt kábítószerre cseréljék, őt vádolják kábítószer-kereskedelemmel és pénzmosással. A házkutatáskor más bűncselekményekből származó dolgok is előkerültek, sőt, egy másik férfi is felbukkant, aki éppen a kereskedőhöz tartott, zsebében egy tasak marihuánával. A Szegedi Rendőrkapitányságra az ügyek miatt több mint harminc embert állítottak elő, közülük kilencet gyanúsítottként hallgattak ki, valamint öt társukat őrizetbe is vettek.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában