Tűzhelyen felejtett ebédnél avatkoztak be a tűzoltók

Egy kidőlt fa veszélyeztette a forgalmat Szentesen, a Csongrádi úton. Csütörtökön kora délután érkezett a lakossági bejelentés, a szentesi hivatásos egység motoros láncfűrésszel avatkozott be.

Delmagyar.hu

Fotó: KISS ANNAMARIE

Vármegyeszerte vonultak a tűzoltók július 4-én. Egy kidőlt fa veszélyeztette a forgalmat Szentesen, a Csongrádi úton. Csütörtökön kora délután érkezett a lakossági bejelentés, a szentesi hivatásos egység motoros láncfűrésszel avatkozott be.

Kettő hektáron pusztítottak az aljnövényzetben a lángok Balástya közelében, az őszeszéki tanyák mellett. A tűzesethez a szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltókat, a kisteleki önkéntes tűzoltókat, valamint a balástyai önkéntes kutató-és mentőcsoport tagjait riasztotta a szegedi főügyelet. Az egységek több vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. A tűzesetben senki sem sérült meg. 

Letért az úttestről, és árokba borult egy kamion Ásotthalomnál, az 55-ös főút 29-es kilométerszelvényénél. A ruzsai és a szegedi hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók vonultak ki a balesethez és végezték el a műszaki mentést. A balesetben egy ember megsérült. 

Tűzhelyen felejtett étel égett Csongrádon, a Barátság utcában. A helyszínre kiérkező csongrádi hivatásos tűzoltók rövid idő alatt elfojtották a lángokat. 

Egy melléképület égett csütörtökön délután Szegeden, a Rigómező utcában. A tüzet a szegedi hivatásos tűzoltók oltották el, a lakók nem sérültek meg a tűzben. 

Hódmezővásárhelyen, a Hóvirág utcában nagyméretű szemetes konténer égett. A város hivatásos egysége rövid idő alatt a helyszínre ért, a gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz nem terjedt tovább.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában