Csapadék nem lesz

1 órája

Változatos időjárás: 15 és 22 fok között alakul a hőmérséklet hétfőn

A hőmérséklet 15-22 fok között alakul, csapadék nem lesz. Reggel rétegfelhőzet boríthatja az eget, napközben pedig változatos időjárás várható.

Reggel több helyen rétegfelhőzet boríthatja az eget, amely napközben is megmaradhat. Bár az ég felhős lesz, ragyogóan napos területek is kialakulhatnak, így változatos időjárásra számíthatunk. A Köpönyeg szerint csapadék nem várható.

változatos időjárás, front, hőmérséklet
Változatos időjárás lesz, több helyen napos területek alakulnak ki. Fotó: Karnok Csaba

Változatos időjárás reggel és napközben

A hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul, amit a felhőzet mértéke is befolyásol. Hűvösebb lesz a felhős részeken, míg napos helyeken melegebb levegőre készülhetünk. Az időjárás kedvez a kinti tevékenységeknek, hiszen frontok nem terhelik a szervezetet.

A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak, mivel semmilyen jelentős egészségre gyakorolt hatás nem várható. Az időjárás okozta panaszok csökkenhetnek, illetve enyhülhetnek, így a legtöbb ember számára kellemes napra lehet számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában