Óvatosan vezessenek

2 órája

Vasárnap is aszfaltoznak az autópályákon

A hétvégén is folytatódnak az útfelújítási, burkolatjavítási munkák a hazai autópályákon és a gyorsforgalmi utakon - írta honalpján az Útinform.

Delmagyar.hu

Az Algyő–Maroslele összekötő úton, az M43-as autópálya csomópontjánál aszfaltoznak. 

autópálya, aszfaltozás, M5, M43
Illusztráció: Shutterstock

A 8-as és 11-es km között az utat teljes szélességében lezárták. Aki teheti, Maroslele felé kerülhet. Az M5-ös autópályán burkolatfelújítási munkákat végeznek a Szeged felé vezető oldalon a 49-es és az 57-es km között. A forgalmat a belső sávra, illetve a szemközti oldal belső sávjára terelik át. Fontos, hogy aki Budapest felől jön és az 53-as km-nél, az Örkény csomópontban akar kihajtani, az maradjon a saját oldalán, mert csak onnan érhető el a kihajtó. A korlátozás a Budapest felé vezető oldalt is érinti, ott a külső és a leálló sávra terelik a járműveket. Ugyancsak az M43-as sztrádán a Röszke felé vezető oldalon, a 151 és a 155-ös km között, a Szatymazi pihenőhely után terelést építenek ki burkolatfelújítási munkavégzés miatt, így a délelőtti órákban a külső sáv lesz járható, ezt követően a belső sávba terelik a forgalmat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában