A buszmegálló bánta

2 órája

Gonosz tekintetű szívvel vallott valaki szerelmet a vármegyehatáron

Kovács Erika

Nagymágocs és Orosháza között, a vármegyehatár csongrád-csanádi oldalán, a Répási tanyánál két buszmegálló található az út szemközti oldalán. A Szerelmi vallomás egy valószínűleg ott felszálló hölgynek szól az új buszmegálló falán. Az Orosháza-Nagymágocs irányban lévő váróra egy hatalmas emojit festett fel szív alakú szemekkel.

szerelmi vallomás, buszmegálló, firka, szerelem, nagymágocs, üzenet, szív, emoji
Szerelmi vallomás a buszmegálló oldalfalán. Fotó: Kovács Erika

Üzenetként odaírta: „Szép napot cicalány!” 

A Nagymágocs-Orosháza irányban lévő plexifalra pedig egy nagy piros szívet pingált érzelmei túlcsordulásának jeleként az „alkotó”, de huh, olyan gonosz tekintettel, hogy akit így szeretnek, annak nem kell ellenség, akkor sem, ha odabiggyesztette fölé a festő, hogy „Amore mio”. Hogy ez volt az első szerelmi vallomás, vagy éppen egy bocsánatkérés valamiért, nem tudjuk, de azt sejtjük, hogy a busztársaság illetékeseit valószínűleg nem hatja meg az érzelmes piktor üzenete, mert akárhogy is nézzük, az alig egy éve telepített buszvárókat megrongálták és erre még a szerelem sem mentség...

szerelmi vallomás, buszmegálló, firka, szerelem, nagymágocs, üzenet, szív, emoji
Szív a buszmegálló oldalfalán. Fotó: Kovács Erika

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában