Makó

2024.02.03. 18:10

Meglepetés plüssfigurákkal

Szabó Imre

Plüssfigura a makói éjszakában. Fotó: Hegedűs Éva

Kedves meglepetést akart szerezni a minap ismeretleneknek Makón két gyakran önkénteskedő fiatal hölgy, az adományboltot fenntartó Borbás Ágnes és a hangulatos fotóiról ismert Hegedűs Éva – a Délmagyarországban mindketten szerepeltek már. Egy-egy plüssfigurát helyeztek el az éj leple alatt a város két frekventált pontján, és mindkettőre pozitív hangvételű üzenetet is tűztek egy szalagon.

Ágnes elmondta lapunknak: az ötlet spontán módon jött, amikor Éva meglátogatta az üzletben. 

Egyszerűen egy apró gesztust szerettünk volna tenni 

– mesélte. 

Fotó: Hegedűs Éva

A szándékosan elveszített plüssállatokat le is fotózták, a képeket pedig később közzétették a legnagyobb közösségi oldalon, a Makón élek csoportban. Abban reménykedtek, hogy aki megtalálta, majd jelentkezik. És legnagyobb meglepetésükre reagált is egy édesanya, akinek a fia találta meg a Makovecz térre vezető sétány elején elhelyezett Kalac nevű állatkát – ami véletlenül a kedvenc mesefigurája. 

Legyen minden napotok olyan boldog, amilyen boldoggá tettétek ezt a kis embert!

 – mondott köszönetet az édesanya. 

Hogy a másik játék sorsa mi lett, egyelőre nem derült ki. Borbás Ágnes azt mondta, már ezért megérte belevágni. Azt is elárulta: már gyűjtik a plüssöket egy következő, hasonló akcióhoz. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában