Szellemként üzent családjának az öngyilkos szegedi édesapa: a mágus segített átlépni a fénybe

A poklot élte át egy szegedi férfi és még a síron túl sem tudott megnyugodni. Milán önkezével vetett véget az életének, hogy megszabaduljon a szenvedésektől, ám szellemként újraélte a halála napját. Egy mágus fedte fel, hogy miért esnek csapdába a lelkek öngyilkosság után.

Delmagyar.hu

Egy szegedi család apafiguráját vesztette el, amikor Milán 2019-ben öngyilkos lett, ám négy évvel halála után is próbálta felvenni a kapcsolatot szeretteivel. A család a zalaegerszegi mágushoz, Illy Roland Tamáshoz fordult segítségért, miután furcsa eseményeket észleltek otthonukban: villogó fények, zajok, és különös álmok zaklatták őket – írja a Riposzt.

öngyilkosság, szellem, mágus, család, Szeged
Szellemként tért vissza a férfi, mert nem tud átlépni a fénybe Fotó: pexels.com 

A mágus szerint Milán szelleme szellemvilágban rekedt, és szenvedett tette következményeitől. „Szellemként rájött, hogy rosszul döntött, megbánta az öngyilkosságot, és bocsánatot kért a családjától” – mondta Tamás. A kapcsolatfelvétel után a férfi lelke megnyugodott, és végül sikerült átlépnie a fénybe.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában