Joób Márton fia is az X-Faktor táborosai közé került

Delmagyar.hu

Különleges társaság tűnt fel az X-Faktor szombati adásában. Bár a szegedieknek már nem újdonság a város legnagyobb családja, a mentorok és a műsorvezetők is rácsodálkoztak Joóbékra, akik mindannyian elkísérték a tehetségkutatóban szerencsét próbáló Martint. A 17 éves fiatalember 10 testvérével és szüleivel érkezett a stúdióba, nem kis feltűnést keltve.

Joób Martin, Joób Márton, X-faktor, Szeged, ének
Joób Martin sikerrel vette az X-Faktor első fordulóját. Fotó: DM

Bár Martin produkciójából nem sokat láthattunk, annyi kiderült, hogy sérülten vett részt a válogatón, mert mankóval bicegett be a színpadra, ahol egy gitáros produkciót adott elő. Négy igent kapott rá, előadása végén pedig a kint várakozó szerettei is bementek hozzá a zsűri elé, így derült ki mindenki számára, milyen különleges családban nevelkedik.

Testvérei egyébként vegyes lelkesedéssel vettek részt a produkcióban: egyik kisöccse például már alig várta, hogy vége legyen a forgatásnak és fagyizni menjenek, egy nagyobb húga viszont kihasználta a lehetőséget és lelkes rajongóként mutatkozott be Pápai Jocinak és Miller Dávidnak. Joób Martint legközelebb az X-Faktor táborban láthatjuk majd újra a képernyőn.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!