Hódmezővásárhely

2024.03.08. 15:40

Utasokkal teli tramtrainszerelvényen forgatott klipet a Crash5 - GALÉRIA,VIDEÓ

Alighogy elhagyta a stúdiót a vásárhelyi Crash5 zenekar, máris egy utasokkal teli tramtrain szerelvényen forgattak klipet a Hajnaldalhoz. Egy vásárhelyi származású rendező-operatőrrel dolgozhatnak.

Tábori Szilvia

Nincs megállás: tovább menetel a Crash5 kijelölt útján. Fotó: Crash5

Miként a zene enyhít az élet szorításán a Hajnaldalban, úgy halad szinte hiba nélkül választott zenei útján a hódmezővásárhelyi Crash5 zenekar. Egy tavaly nyári helyi fesztiválon debütáltak első saját szerzeményükkel, év végén már Szegeden stúdióztak, ezekben a hetekben pedig már az első klipjük készül.

Török László basszusgitáros és Hecskó Viktória énekes szerint majdhogynem felsőbb erők segítették a felvételeket. – Hogy az isteni gondviselés, vagy a rock ‘n roll ördöge állt mellénk, az majd csak később derül ki. Egy biztos, a lehető legkreatívabb segítséget kaptuk Fekete Gergőtől, aki rendezőként, operatőrként és vágóként egy emberként felel a rögzített anyagért – magyarázta lapunk kérdésére Török László.

Gördülékenyen megkapták például az engedélyt ahhoz, hogy a Vásárhely és Szeged között ingázó egyik tramtrain szerelvényen forgassanak. Mint mesélték, flottul ment minden, az összes jegykezelő tisztában volt a munkájukkal, előzékenyen segített mindenki, az utasok is kedvesek voltak. Hecskó Viki elárulta, zavarba ejtő volt az utasok előtt énekelni, rendezői kérésre a hitelesség miatt nem csak úgymond tátognia kellett a zenére. A temperamentumos énekesnő szerint a színpadon elragadja a hangulat, a közönség energiája viszi magával. Ezúttal viszont a kamerával kellett jóban lennie és ez egészen másfajta stresszes helyzet. De mindenképp izgalmas.

A dal üzenetét főszereplőként a Németh László Gimnázium egyik tanulója, Oskovics Viktória közvetíti. A klip a tramtrain-en, illetve az algyői vasúti hídnál forgott, a vásárhelyi származású, de Budapesten élő Fekete Gergő már az utómunkálatokon dolgozik.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában