Bulvár-celeb

2024.06.13. 11:22

Szívszorító hírt közölt Kis Grófo édesapja kirabolt sírjáról

Sírrablási ügyben nyomozott a rendőrség, most azonban a zenész újabb fejleményeket árult el.

MW

Kis Grófo szomorú hírt közölt

Forrás: MW bulvár

Fotó: Vadnai Szabolcs

Még áprilisban törték fel ismeretlen tettesek Kis Grófo édesapjának, Kozák Lászlónak a sírját. A nyughelyet megrongálták, és bár értékeket nem tudtak elvinni, a gránitvázákat ellopták. 

„Óriási fájdalom ért ma engem és családomat. A mai napon családtagom hívott fel telefonon, hogy drága, szeretett édesapám sírját eddig ismeretlen elkövetők megrongálták. A hír hallatán azonnal indultam Szolnokra, ahol megdöbbentő látvány fogadott. Édesapám sírhelyét felfeszítették, vélhetően értéktárgyak után kutatva” – írta akkor Kis Grófo.

A zenész fia bízott a hatóságokban, hogy hamar kézre kerítik az elkövetőt vagy elkövetőket, de úgy gondolta, maga is tesz biztonsági intézkedéseket. Terve szerint napelemmel működő térfigyelő kamerákkal veteti körül a sírt, hogy hasonló esetben a sírrablók azonosíthatók legyenek. 

 Kis Grófo azonban a napokban szomorú hírt osztott meg az ügy kapcsán:

„Megszüntették a nyomozást, nem keresik tovább az elkövetőket. 

A helyszínről vettek DNS-mintákat, azokat természetesen feltöltötték az adatbázisba, így ha az elkövetők valahol máshol feltűnnek, azonnal beazonosíthatók lesznek, de ez még a jövő zenéje. A mi történetünk itt szerintem egy jó darabig véget ért. Édesapám sírját jelenleg kamerarendszer védi, illetve a temetőgondnok is éberen figyel. Ennyit tehetünk. És reménykedünk, hogy többé nem fordul elő ilyen.” 

Kétmillió a nyomravezetőnek

Kozák István, Kis Grófo testvére kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki segít a nyomozásban – írja cikkében az Origo. 

Kis Grófo és testvére, Gyémi mindent megtenne, hogy a sírrablók rendőrkézre kerüljenek
Forrás: Instagram

Későbbi posztjában Gyémi már arról írt, hogy kapott egy hangüzenetet, amelyben közölték vele, ki az elkövető. „Érdekes, hogy ez az illető sajnos valamiért haragszik rám, bár szerintem nincs rá indoka. Ahogy kiérkeztem Kanadába, érdekes módon pont akkor törték fel a sírt, és be is akartak törni hozzám! Bízom a hatóságban, hogy ezt az ügyet kéz alá veszik! Egyébként mindent tudok – neked üzenem, aki csinálta, csak jelzem!” – írta posztjában.

A Tények.hu szerint a banda néhány tagját sikerült elkapnia a rendőrségnek, a bűncselekményt elkövető személyt viszont továbbra is keresik.  Kis Grófo testvére az újabb felvételen megfenyegette az elkövetőket, és jelezte, hogy hazatér Kanadából. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!