Bulvár-celeb

2024.06.13. 10:01

Lola újra szerelmes, és igen meglepő, kit választott (videó)

Az énekesnő csalódásai óta nem szívesen beszélt a magánéletéről.

MW

Lola hosszú idő után újra párkapcsolatban él

Forrás: MW bulvár

Fotó: Markovics Gábor

Lola és párja, Bence, 2017 decemberében jelentették be, hogy a tervezett esküvőből végül nem lesz semmi. 2018-ban Norbi személyében új párja lett az énekesnőnek, azonban 2021-ben szakítottak. Lola az utóbbi időben elzárkózott, nem is kereste a kapcsolatot, azonban most elárulta, hogy ismét szerelmes.

„Van egy társam, aki meghallgatja a problémáimat, és nem az van, hogy visszafog. Mindegy, hogy mit csinálok, csak legyek ott. Hál’ istennek, és senkit nem megbántva, de nem szakmabeli. 

Egy civil férfi. Most élem meg életemben először, hogy valami csak az enyém. Tudom, hogy ez egy kicsit önző dolog, de nemhiába van az, hogy én nem posztolok semmit. Úgy érzem, hogy 35 éves felnőtt nő vagyok, és ami az enyém, az az enyém. Ez nagyon nagy szabadságot ad, és az is, hogy valaki nem szakmabeli. 

Mi korábban a műsorvezetői munkám miatt találkoztunk, és látta, hogy mit csinálok és hogyan. Nagy szabadság azt megélni, hogy valaki nem feltétlenül a szakmai részébe szól bele, hanem tud egy őszinte tükröt tartani” – árulta el a Palikék Világa by Manna című műsorban.

293A6817_1
Lola
Fotó: Szabolcs László / Forrás: MW bulvár

„Olyan embereknek, akik kicsit reálisabb világban élnek, én egy csillámpóni vagyok. Nem azért, mert nem tudok bizonyos dolgokat megcsinálni, hanem mert élvezem a figyelmet. Általa látok a világból egy nagyon másik oldalt, egy teljesen más gondolkodásmódot. Nekem ez tetszett meg. Találkoztam valakivel, akiben erő és energia van...” – mondta. 

A párjával már együttélnek, mint mondja, egy jól működő kapcsolatnak úgyis az összeköltözés a vége.

„Ezt az én párom sem úszta meg... Örülök, hogy végre ez van, mert 35 éves vagyok, úgyhogy mondhatjuk, hogy kivártam ezt a nyugalmat, amit jó megélni” – hangsúlyozta.

Hozzátette, hogy szeretne majd gyereket, de az elkövetkezendő két-három évben erre biztosan nem fog sor kerülni – derül ki az Origo cikkéből. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!