Életstílus

2017.08.19. 09:52

Pillanatok alatt a net kedvence lett a szexi fitneszedző hármas szelfije - mutatjuk, miért!

Anna Victoria az Instagramnak köszönheti igazi népszerűségét.

A jelenleg 1,3 millió követővel büszkélkedő fitneszedző posztjainak egyik nagy pozitívuma, hogy nem csak tökéletes testét mutogatja a fényképeken, de bizony arról is beszámol, ha egyszer-egyszer letér a "jó útról" - írja a BorsOnline.

Anna ugyanis azt vallja, a diétába beiktatott egy-egy nassolással-pihizéssel töltött nap sem dönti romba az addig elért eredményeket. Sőt, egy szelfisorral be is bizonyította ezt.

Az első képet a lány azon a reggelen lőtte, amikor elindult Disneylandbe a minap. A másodikat az egész napos habzsi-dőzsi után, ami bizony meg is látszott rajta. A harmadik szelfi pedig a Disneylandben töltött, lazulós nap utáni reggelen készült. És láss csodát: hála annak, hogy lefekvés előtt megivott jó adag vizet, plusz némi proteint is betolt, visszanyerte régi alakját.

A hármas szelfi pillanatok alatt körbejárt a világhálón. Két nap alatt közel 37 ezer lájkot gyűjtött össze és félezer hozzászólás érkezett hozzá.

A különleges szelfiért kattintson ide! >>

Borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!