ÚtON

2024.09.12. 15:35

Munkálatok és forgalomkorlátozások az M5-ös autópályán

Delmagyar.hu

Az M5-ös autópályán több helyen zajlanak munkálatok, melyek forgalomkorlátozással járnak. Kecskemét és Lajosmizse között a Budapest felé vezető oldalon sávelhúzásos terelést alakítanak ki a 72-es és 62-es kilométer között, ahol a belső sávot lezárták, és a járműveket a külső és a leálló sávba terelik. A Röszke felé vezető oldalon is terelés kiépítése zajlik, amely várhatóan délután 3 óra után indul.

Kiskunfélegyháza térségében burkolatfelújítás folyik, a Szeged felé vezető oldalon a 109-es és a 114-es kilométer között lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalmat a belső sávba irányítják. A munkálatok miatt a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópont fel- és lehajtóit is lezárták.

A Röszke felé vezető oldalon további korlátozások is érvényben vannak: Újhartyán közelében, a 39-es kilométernél hídjavítás miatt a belső sávot használják, a 138-as kilométer után hídkarbantartás miatt váltakozó sávlezárások vannak, Szeged térségében burkolatjavítás zajlik a külső sáv zárása mellett, és a határ közelében, a 172-174 kilométer között, sövénynyírás miatt lezárták a belső sávot.

Az M43-as autópályán a határ felé, az 49-es és az 54-es km között burkolati jeleket festenek, ezért napközben mozgó terelés mellett lezárják a belső sávot. 

Makón már tart a Hagymafesztivál. A 43-as főutat a 31-es km-nél lezárták, a forgalmat a város mellékutcáin át terelik el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában