Belpolitika

4 órája

Egyre csökken az érdeklődés a Tisza Párt iránt

A párt az elmúlt időszakban komoly összegeket fektetett a tagság népszerűsítésébe, reklámokkal árasztották el a közösségi médiát. Magyar Péter sorozatos botrányai azonban nem segítik a Tisza Párt népszerűségét – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke

Forrás: MW

Fotó: Markovics Gábor

Elindult a lejtőn Magyar Péter, miután az utóbbi hetekben a Tisza Párt elnöke kudarcot kudarcra halmozott. Mint ismert, múlt hét szombaton az MTVA székháza előtt tartott tüntetést a baloldali politikus, azonban a nagy várakozásokkal ellentétben alig pár ezer ember jelent meg a demonstráción. Előzetesen a Tisza Párt vezére százezres tömegről beszélt, ám láthatóan elfogyott a lendület. 

Magyar Péter azért tüntetett, mert nem hívják meg a közmédiába, az MTVA közleményéből is pontosan lehet látni, hogy többször hívták őt is vagy a párttár­sait, de egyikőjük sem ment be a stúdióba

– idézi fel a Magyar Nemzet.

További csapások is érték azonban az elmúlt napokban Magyar Pétert. Ahogy arról a lap beszámolt, 

egy nap alatt több mint százötven fővel csökkent a rendszerváltó tagsággal rendelkező személyek köre a Tisza Párt hivatalos honlapján elérhető adatok szerint.

Mindez annak ellenére történt, hogy a párt az elmúlt időszakban komoly összegeket fektetett a tagság népszerűsítésébe, és reklámokkal árasztották el a közösségi médiát.

Ugyanakkor nem meglepő, hogy elapadt az érdeklődés Magyar Péter iránt, mivel botrányt botrányra halmoz – jegyzik meg. 

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában