Ország-világ

2007.05.23. 16:19

Megtalálták a Balatonba fulladt 22 éves egyetemistát

Megtalálták a múlt héten a Balatonba fulladt 22 éves veszprémi egyetemista holttestét - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vezetője szerdán.

A veszprémi egyetemen tanuló, de keszthelyi fiatalember holttestét a vízimentők és a balatoni vízi rendészet munkatársai az eltűnés helyszínétől mintegy 200 méternyire találták meg - tette hozzá Bagyó Sándor, megjegyezve, hogy az egyetemista Balatonalmádi buda-tavai strandja és mólója előtti vízszakaszon tűnt el.

Pénteken tartották a veszprémi egyetem evezősversenyét Balatonalmádi Buda-taván, majd azt követően estefelé hét egyetemista vízre tett egy parton lévő, felújítás előtt álló horgászcsónakot, s a másodfokú viharjelzés ellenére kieveztek a viharos vízre. A parttól 200 méternyire a csónak felborult, hatan kiúsztak a partra, egyikük azonban elmerült a háborgó Balatonban.

A negyedéves közgazdászhallgató holttestére öt napi keresés után, eltűnésének helyszíne közelében leltek rá. A vízi rendőrség szerint ő az idei balatoni szezon első áldozata.

MTI/hirado.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában