Labdarúgás, NB III.

3 órája

Kiengedték a kórházból az SZVSE kapusát

Pihennie kell még, de néhány héten belül újra edzhet. A vasárnapi Honvéd II. elleni mérkőzésről agyrázkódás gyanújával szállította mentő kórházba az NB III.-as SZVSE labdarúgócsapatának kapusát. Balogh Csabát hétfőn hazaengedték, de még nem edzhet.

Becsei Dávid

Kelemen Balázs úgy fogalmazott, nem pánikolnak a 4–0-s vereség miatt az SZVSE-nél.

Fotó: Török János

A 10. forduló mérkőzéseivel folytatódnak a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjának küzdelmei vasárnap délután. A tabellán tizenhat ponttal hatodik helyen álló SZVSE a tizennégy pontos és nyolcadik Martfűt fogadja 13 órától. Csamangó Tibor küzdött kisebb betegséggel a hét során, Balogh Csaba pedig néhány hétig nem edzhet a Honvéd II. elleni mérkőzésen történt fejsérülése miatt. A többiekre viszont számíthat Kelemen Balázs játékos-edző.

SZVSE, HFC, Balogh Csaba, NB III.
Balogh Csaba, az SZVSE kapusa a Honvéd II. elleni mérkőzésen ütközött csapattársával. 
Fotó: Török János

Nem pánikol az SZVSE

– Senkinek sem esett jól a 4–0-s vereség a fővárosban, de kielemeztük a történteket, hogy min kell változtatni. A gólokat koncentrációs és hozzáállásbeli hibákból kaptuk. Úgyis mondhatjuk, a Honvéd II. ellen minden összejött. Pánikolni viszont nem pánikolunk, úgy készültünk egész héten, hogy javítani szeretnénk itthon a Martfű ellen egy győzelemmel – magyarázta Kelemen.

Az SZVSE a nyári felkészülési időszakban már találkozott a Martfűvel. Az akkor még alakulóban lévő vendégeket 3–1-re győzték le Szegeden.

Ismerős az ellenfél edzője

– Koncz Zsolt személye a martfűi kispadon garancia arra, hogy egy jól szervezett csapatot látunk majd vendégül, amely hozzánk hasonlóan a középmezőny elejéhez tartozik. A nyári edzőmeccs eredményéből viszont semmit sem vonhatunk le – vélekedett az SZVSE edzője.

Bosszantó körülmények vesztett el két pontot a legutóbbi fordulóban a Hódmezővásárhelyi FC. A Kecskeméti TE II. a 91. percben egyenlített. Vasárnap 13 órától az ötpontosok rangadóján a Tiszaföldvár vendége lesz az eddig nyeretlen HFC.

Nem bosszankodhatnak sokáig

– Valóban rosszul esett elveszteni két pontot a hosszabbításban, de nem bosszankodhatunk sokáig – kezdte lapunknak Szűcs Róbert, a HFC sportigazgatója, a csapat megbízott edzője. – Csalóka mindkét csapat tabellán elfoglalt pozíciója. A Tiszaföldvár is tele van jó játékosokkal, a pályájuk viszont nem jó. Biztosan betömörülnek majd a saját kapujuk elé, brusztos meccsre számítok – vélekedett a szakember.

A tiszaföldvári keretből Krnács Richárd, Babolek Zoltán, Fődi Zsolt és Antman Joshua is játszott korábban Hódmezővásárhelyen, míg Lestyán Lionel a Szeged-Csanád Grosics Akadémia utánpótlásában nevelkedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában