Idegenben játszanak

2 órája

Leszakíthatják az ellenfeleket

Újabb bajnoki vár a női labdarúgó Simple liga küzdelmeiben a csapatokra. Az előző mérkőzését megnyerő, de a kupától elbúcsúzó szegedi KÉSZ-St. Mihály együttese szombat 13 órakor Soroksáron lép pályára megint egy közvetlen rivális ellen.

Mádi József

Az előző bajnoki mérkőzését megnyerte a női NB I. mérkőzésén a KÉSZ-St. Mihály: a szegedi csapat a Szekszárd elleni hazai mérkőzésen a hajrában tudta megszerezni a győztes találatot, amellyel egy közvetlen rivális ellen szerzett fontos pontokat. 

KÉSZ-St. Mihály
A KÉSZ-St. Mihály csapata szeretne elszakadni a közvetlen riválisoktól. Fotó: Gémes Sándor

KÉSZ-St. Mihály: soroksári túra

A következő esemény a kupamérkőzés volt Újpesten, amelyet egy találattal elveszített, így kiesett a sorozatból.

A Simple liga NB I. 7. fordulójában a KÉSZ-St. Mihály idegenben folytatja a sorozatot, hiszen szombat 13 órától Soroksáron szerepel – megint egy közvetlen rivális következik.

– Újabb nagyon fontos ki-ki mérkőzés következik, pont mint amilyen a Szekszárd elleni találkozó volt. Mindenféleképpen győzni kellene, hiszen a bajnokság mezőnyének második fele szinte teljesen egyforma csapatokból áll. Az MTK, a FTC, a Puskás Akadémia és a Győr felfelé kiemelkedik, míg a további nyolc csapat, a Diósgyőr, a Szekszárd, az Astra, a Sorokság, a Honvéd, a Viktória, a Pécs és a Szeged küzd meg a további helyekért. Itt pedig a jobb forma, a több szerencse, az adott napi motivációs szint, az akarat dönthet. Ha nyernénk, akkor le tudnénk szakítani az Astrát és a Soroksárt. Fontos, egyben nehéz összecsapás vár ránk – nyilatkozta Hadár Attila, a szegedi csapat vezetőedzője.

A KÉSZ-St. Mihály kupameccséről itt, a legutóbbi, győztes bajnokijáról itt tudósítottunk. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában