Változás

2 órája

Letette az esküt Kübekháza új vezetése

Teljesen új vezetése van Kübekházának. A képviselők és a polgármester csütörtökön tettek esküt.

Delmagyar.hu

Csütörtökön délután a helyi általános iskolában megtartott alakuló ülésen tette le hivatali esküjét Pungor Edit, a június 9-én megválasztott kübekházi polgármester, továbbá esküt tettek a település új képviselői is. 

vezetés, Kübekháza, alakuló ülés
Teljesen új vezetése van Kübekházának. Fotó: Frank Yvette

Az ünnepségen felszólalt Molnár Róbert volt polgármester, aki az eskütételt követően Pungor Edit vállára helyezte a polgármesteri vállszalagot, amely 1990-től tartalmazza a falut szolgáló polgármesterek neveit és szolgálati idejüket.

Pungor Edit programjában kiemelte: nagyon fontosnak tartja, hogy a következő öt évben a képviselő-testület tagjaival együtt, közösen tudjanak dolgozni. Fő célkitűzése egy hiánypótló kultúrház megépítése, amennyiben a jövőben pályázati és egyéb lehetőségek adottak lesznek rá.

Kübekháza képviselői az előzetes egyezségük alapján Gombos Attilát és Dobrovszki Gábort választották alpolgármesterekké. Az új testület első intézkedésként díszpolgárrá választotta Molnár Róbert leköszönő polgármestert, a korábbi képviselőket pedig Kübekházáért érdeméremmel tüntették ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában